Webdesign

Website vaak eerste kennismaking met uw bedrijf.

Wat wilt u…
Uw website is voor potentiële klanten bijna altijd de eerste kennismaking met uw bedrijf. En een eerste indruk maakt u maar één keer. U wilt dus een fraaie website, opgemaakt volgens uw huisstijl. Een ontwerp dat bij uw bedrijf past. Een website die technisch goed in elkaar zit, zodat de zoekmachines uw bedrijf niet over het hoofd zien. U wilt snel en eenvoudig zelf teksten of foto’s kunnen aanpassen. Of u besteedt dit juist liever uit! Wat uw wensen ook zijn, wij maken het mogelijk.

Content Management System
Gratis, simpel, ongekende mogelijkheden. Wilt u een website waarop u zelf snel en eenvoudig wijzigingen kunt aanbrengen, dan wordt deze gebouwd met een CMS (Content Management System). BURO2TWAALF maakt de basis en zorgt dat het CMS systeem bij uw hostingprovider gratis draait. Daarna gaat u zelf op zeer eenvoudige wijze het onderhoud plegen. Natuurlijk wordt u daarbij ondersteund door BURO2TWAALF. Een aantal klanten gingen u al voor en stonden versteld van de eenvoud van dit product.

Onderhoud van uw website
Bent u niet in de gelegenheid uw website actueel te houden, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. U krijgt vooraf duidelijk inzicht in alle kosten. Geen verrassingen achteraf en uw website blijft up to date.

Google
Wij optimaliseren uw website voor Google. U bent prima te vinden op het internet.

Mobiele website
Steeds meer surfen mensen over het internet met hun tablet of telefoon. Uw website wordt mobiel vriendelijk opgeleverd. Met een mobiele website is uw bedrijf goed en duidelijk zichtbaar voor de mobiele bezoekers. Een mobiele site betekent een snellere, lichtere en vooral meer gebruiksvriendelijke weergave van uw website. Contactgegevens zoals telefoonnummers zijn direct te raadplegen met één druk op de knop. Een slechte mobiele ervaring kost je klanten.

Hieronder een aantal websites door ons verzorgd.
Wilt u meer info, neem vrijblijvend contact met ons op.

webvanbeek webkandinsky webheidehoeve webkirroyal